1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Gewoon niet reageren

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 door Karin.

Net 3 weken terug van vakantie in Kroatië, mooie camping wel massaal maar dit wisten we. Dan rent a tent: Wij boekte een zes persoonstent voor zes personen (safaritent ecru). Echter is er in deze tent maar plek voor vier personen. Voor mijn broer is er een noodbed geplaatst. Een bed waar ik zelfs een klein kind niet in zou laten slapen. De verlichting in de tent is aan elkaar gemaakt met ductape en gewone lichtknoppen zijn er niet te vinden. Alle verlichting gaat alleen aan via de stekker. Om nog maar even door te gaan was er in de gehele tent geen kast ruimte te vinden. Wij begrijpen best dat de inrichting in elke tent een beetje kan afwijken. Maar twee weken uit je koffer leven maakt voor ons geen vakantie en al helemaal geen luxe.

Op het moment dat wij contact met de klantenservice in Nederland zoeken krijgen wij een nogal vreemde reactie. ‘’De tent is van vier tot zes personen te boeken, dus het is logisch dat het met zes personen niet comfortabel is.’’ Een reactie die in onze ogen nergens op slaat. Een gemiste kans vanuit rent a tent om normaal te reageren en een passende oplossing te bieden. 

Na een gesprek met de gastheer en gastvrouw van Rent-a-tent geven ook hun aan niks voor ons te kunnen betekenen behalve met goedkeuring vanuit het hoofdkantoor. Met letterlijke woorden ‘’Don’t shoot the messenger’’.

Na drie dagen merkte wij dat onze achterburen aan het inpakken waren. Uit nieuwsgierigheid zijn wij een kijkje gaan nemen in hun tent. Een tent waar zes bedden te vinden waren en hier en daar wat kastruimte, tot onze verbazing waren de verschillen enorm. Wederom hebben wij contact gezocht met de gastheer. Om het voor mijn broer zo prettig mogelijk te maken hebben wij voorgesteld om over te huizen naar de tent erachter. Zo kon hij tenminste op een fatsoenlijk bed slapen.

Eenmaal aangekomen in deze tweede tent, blijkt ook hier veel mis te zijn. Het lijkt wel alsof ze in alle haast tenten hebben opgezet. Onder de bedden wil je niet kijken. Het zit vol met stof en beestjes. ‘De masterbedroom’ staat schots en scheef. Zelfs zo erg, dat wij andersom in bed zijn gaan liggen. Op de douche hing een losse stroomkabel en de douchekop was zo verkalkt dat er met moeite een fatsoenlijke straal uit te krijgen was. De wc-bril zat los en de deur van de badkamer kon niet op slot omdat de gehele ruimte scheef stond. In de woonkamerlamp hebben wij zelf een oud wespennest verwijderd omdat het daar al enige tijd leek te hangen. De lounge buiten was niet eens een lounge te noemen. De stoelen en kussens zijn alles behalve comfortabel en zitten vol met schimmel. In tijden van een pandemie zou je dit toch anders verwachten. Hetzelfde geldt voor het beddengoed. Bovendien gaf de gastheer aan dat dit het beste is wat hij uit het depot heeft kunnen halen. Tijd voor verbetering zul je zeggen toch… 

Tot twee keer toe is zelfs alle stroom uitgevallen. Waar we geen enkele reactie kregen van de camping of Rent-a-tent. Samen met een paar gasten hebben wij de aardlek aan en uitgezet om onze gekoelde producten te kunnen redden. De afgelopen jaren hebben wij op veel campings gezeten en elke avond sluiten wij af met een potje kaarten op het buitenterras. Dit jaar was dit geen mogelijkheid door de ontbrekende buitenverlichting. Uiteindelijk hebben we deze maar zelf gekocht, want de hele avond binnen zitten is ook niks.

We hebben al vele campings en tenten gezien, maar geen enkele verhuurder is ons zo tegengevallen als Rent-a-tent. Er is op geen enkel moment iemand langsgekomen om een praatje te maken of te kijken of alles beviel. Daarnaast was het ook nog ronduit belachelijk dat er 20 euro van de borg af wordt gehouden als je vroeg wilt vertrekken. ‘’Omdat de gastheer/vrouw eerder zijn/haar bed moet verlaten om de na controle te doen.’’…

Via via kwamen wij erachter dat je via Valamar zelf voor 14 dagen 2400 euro in een huisje inclusief airconditioning had kunnen zitten. In plaats daarvan kwamen wij terecht voor 2613 euro in een zogenaamd luxe safari tent ecru voor 13 dagen.
Klacht gestuurd naar rent a tent maar na 2 weken geen enkele reactie.
Denk dus goed na of je hier gaat boeken, voor ons in ieder geval niet meer.

Aan te bevelen

Nee, Slechte dure tenten en na klacht totaal geen reactie vanuit rent a tent